Werken bij

Werken op de Willibrordschool is niet voor iedereen. Ben je niet ambitieus? Ontvang of geef je niet graag feedback? Volg je graag de methode zodat je zelf geen materiaal hoeft te ontwikkelen? Dan is onze school niks voor jou.

 

De leraar doet ertoe

Wat doen we dan wel? De Willibrordschool is heel trots op een team van bevlogen en enthousiaste medewerkers. Bij ons is de leraar expert: hij, zij of hen werkt planmatig aan het overbrengen van kennis. Van groep 1 tot en met groep 8 werken we hierbij volgens het EDI-model. De leraar op de Willibrordschool krijgt ruimte zich te richten op de kerntaak: onderwijs verzorgen. De organisatie van vieringen, feesten of andere tijdrovende activiteiten nemen we uit handen, zodat er ruimte is te overleggen in leerteams, voor te bereiden en te ontwikkelen.

 

Samen

Onze leraren werken in leerteams. Samen zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen van ons onderwijs, waarbij we ons baseren op onderzoek. We bezoeken elkaars lessen, analyseren deze en geven en ontvangen feedback. Dat is best spannend en niet altijd makkelijk, maar de observaties zijn bedoeld om samen nog beter te worden in wat we zo graag doen.

 

Vacatures

Ben je enthousiast geworden over de Willibrordschool? Wil je je ontwikkelen als leraar en echt bezig zijn met onderwijs(ontwikkeling)? Bekijk dan onze vacatures.

Ook je open sollicitatie zien we graag tegemoet: we ontmoeten graag nieuwe onderwijsprofessionals met passie voor hun vak! Stuur in dit geval een berichtje naar: info@rkwbs.nl.

 

Werken en leren op de Willibrordschool

Ben je pabo-student, wil je graag een zij-instroomtraject starten of wil je straks als leraarondersteuner of onderwijsassistent aan de slag? De Willibrordschool is een opleidingsschool. Dat betekent dat wij stagiair(e)s een opleidingsplek kunnen bieden. Onze schoolopleiders Tara Middag en Sophia Naumann begeleiden je tijdens je stage, zodat je leert het beste uit jezelf te halen. Ze voeren gesprekken met jou, maar ook met de stagebegeleider van je opleiding. Lees het tabblad ‘Medewerkers aan het woord’ voor het verhaal van Joram, onze stagiair.

Klinkt goed? Dan zien we uit naar je bericht! Dat mag naar: info.willibrord@wijs-utrecht.nl