BSO

BSO Kind & Co    

KMN KIND & CO EVEN VOORSTELLEN

KMN Kind & Co is een organisatie die ruime ervaring heeft met alle vormen van kinderopvang. De organisatie heeft kinderdagverblijven, peutergroepen, BSO’s, tussen schoolse- en voorschoolse opvang en een gastouderbureau. Het werkgebied beslaat het grootste deel van de provincie Utrecht. Kind & Co is een stichting zonder winstoogmerk. Er werken gedreven professionals, die hun deskundigheid graag inzetten om kwalitatieve opvang te realiseren voor kinderen van 0-12 jaar. Een organisatie waar ruime ervaring en vakinhoudelijke kennis met elkaar wordt gedeeld. De medewerkers zorgen voor een gezonde dosis uitdaging en plezier, door een gevarieerd en uitdagend aanbod van activiteiten voor de kinderen. Naast BSO Willibrord bieden wij voor een aantal kinderen van de Willibrordschool ook buitenschoolse opvang aan op BSO Gouddelvers. 

BUITENSCHOOLSEOPVANG (vrije tijd voor of na school)

Samen met school is de inrichting van de ruimtes vormgegeven naar een leuke hedendaagse BSO en voorzien van een diversiteit aan materialen om heerlijk te kunnen spelen. Per januari 2019 maken wij ook deels gebruik van het klaslokaal van groep Rood. Tijdens schooltijd wordt deze ruimte gebruikt als klaslokaal en na schooltijd maakt de BSO gebruik van deze ruimte. Ook deze ruimte is gezamenlijk aangepast naar een multifunctionele ruimte voor school en BSO. De ruimte is zo ingericht dat deze na schooltijd met wat kleine aanpassingen omgetoverd kan worden tot een heerlijke ruimte waar kinderen kunnen spelen en ontspannen.Bij onze BSO’s worden iedere dag diverse activiteiten aangeboden. Wij vinden het belangrijk dat de verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen aandacht krijgen. Naast het aanbod van activiteiten door onze pedagogisch medewerkers wordt er ook gebruik gemaakt van externe aanbieders om het programma voor de kinderen te ondersteunen. Uiteraard blijft buitenschoolse opvang vrije tijd van kinderen en mogen kinderen zelf aangeven of zij deel willen nemen aan de georganiseerde activiteiten of dat zij liever vrij spelen. 

TARIEVEN EN PAKKETTEN

Op www.kmnkindenco.nl treft u informatie aan over de tarieven en pakketten van KMN Kind & Co.

INSCHRIJVEN

Aanmelden voor BSO Willibrord kan via www.kmnkindenco.nl. Mocht u meer informatie wensen, vragen hebben dan kunt u dat doen bij:Wieke Westrik, clustermanager, w.westrik@kmnkindenco.nl, telefoon 06 - 43499538

Buitenschoolse opvang Gouddelvers

Bso Gouddelvers is gehuisvest in het scoutinggebouw Rhenova, in een prachtige, uitdagende groene omgeving, aan de rand van het Maximapark.Met zo'n prachtige locatie in zo'n uitdagende omgeving, ligt de nadruk op het buiten zijn. De plek om hutten te bouwen, te spelen en om te sporten. Regelmatig wordt er ook op uit getrokken om bijvoorbeeld bij de skatebaan of om in het Maxima Park andere activiteiten te doen. Onze pedagogisch medewerkers bedenken activiteiten op basis van de wensen en de behoeften van de kinderen en er is natuurlijk voldoende ruimte voor vrij spel.Binnen in het gebouw zijn tal van mogelijkheden om lekker te kunnen spelen en rondom het scouting gebouw is er voldoende ruimte voor fantasierijke activiteiten. Met houten tafels en banken binnen en een ruim buiten terrein, creëert BSO Gouddelvers een unieke sfeer.
Tijdens schoolweken wordt uw kind door onze pedagogisch medewerkers bij school opgehaald met de bakfiets.Kinderen vanaf ongeveer 8 jaar fietsen zelfstandig.BSO Gouddelvers vangt  maximaal 20 kinderen per dag op van 4 tot 12 jaar, op de maandag, dinsdag en donderdag.
Bent u geïnteresseerd in onze buitenschoolse opvang?
Kijk dan op de pagina over buitenschoolse opvang van KMN Kind & Co: Buitenschoolseopvang Gouddelvers
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Clustermanager Ellen Pollmann op 06-83077679of via de mail e.pollmann@kmnkindenco.nl
Voor vragen over eventuele plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze afdeling planning via: planning@kmnkindenco.nl of op telefoon nummer: 030-6024924

BSO Partou    

Partou heeft twee vestigingen in de buurt van de Willibrordschool.Men kan vaste dagen afnemen in schoolweken en in vakanties. Daarnaast is er de mogelijkheid om een contract voor 52, 48, 44, 40 of 12 weken af te nemen. Er zijn ook diverse mogelijkheden om een  flexibel contract af te nemen of een om de week contract. Er zijn speciale contractmogelijkheden voor ZZP-ers. Tevens bestaat de mogelijkheid tot incidentele opvang. Dit kan ook als u geen klant bent en af en toe opvang nodig heeft (bijvoorbeeld op een studiedag). Ons formulier voor incidentele opvang wordt ook erkend door de belastingdienst m.b.t. de tegemoetkoming in de kosten. 

Sport-BSO Partou Componistenlaan 1

Bij sport-BSO Partou Componistenlaan staat sport en spel centraal. Deze BSO is gelegen in Vleuten op sportpark De Vryheit (DESTO) aan de Componistenlaan. Er zijn vele speelmogelijkheden zowel buiten als binnen. De sport-BSO is alle doordeweekse dagen (ma t/m vrij) open.Sport en spel staat centraal in hun activiteitenaanbod, maar natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker vrij te spelen, bouwen, knutselen, lezen, etc.Sport wordt gestimuleerd, maar niets moet. Iedere maand zijn er speciale workshops en lessenreeksen voor alle kinderen (gratis).De medewerkers van sport-BSO Partou Componistenlaan halen zelf de kinderen op van de Willibrordschool en de Bonifatiusschool.Het ophalen gaat met eigen busjes met stoelverhogers of op de fiets (afhankelijk van de leeftijd van het kind).
Meer weten? Kijk op www.partou.nl/componistenlaan1 of neem contact op met:
vestigingsmanager Carry Northolt via 06 52 75 76 85 of componistenlaan1@partou.nl  of met het team via 06 13 70 65 48

KDV en BSO Partou Moerasvaren

Middenin Vleuterweide vindt u BSO (in combinatie met kinderverblijf) Partou Moerasvaren. Een BSO voor de speurneuzen en kinderen met groene vingers. De BSO is gehuisvest in vier woonhuizen en hier staan natuur en techniek centraal. De kinderen maken kennis met uiteenlopende onderwerpen zoals het "leven van een slak", overleven in de natuur, groenten kweken, levende takken houden, maar ook knutselen met natuurlijke materialen en buitenspelletjes. In de woonhuizen zijn aparte activiteitenruimtes zoals een atelier, theater en een timmer- en bouwhoek. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker vrij te spelen, bouwen, knutselen, lezen, etc.Iedere maand zijn er (kostenloos) speciale workshops en lessenreeksen voor alle kinderen zoals muziekles, stoeiles, les in science.De medewerkers van BSO Partou Moerasvaren halen zelf de kinderen op van de volgende scholen: Willibrordschool, twee locaties van de 12 Ruiters (de Boomgaard en de Tuinlanden), de Zonnewereld, en twee locaties van OBS Vleuterweide (Vleuterweide en Vleuterweide Passiebloem).  Het ophalen gaat lopend (eventueel met een grote bolderkar), met de (bak)fiets of met een taxi.
Wilt u meer weten of een keer komen kijken? Belt u dan even met
Bjorn Lamet, vestigingsmanager van Partou Moerasvaren op 030 - 214 29 39 of 06 - 52 75 76 25. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Of kijk op www.partou.nl/moerasvaren

 

BSO BuitenGewoon Sport Theater en Dans    

BSO BuitenGewoon biedt kinderen tussen de 4 en 12 jaar de kans om zich in een kleinschalige omgeving vrij te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk: we houden rekening met de wensen van u en uw kind en hebben regelmatig contact met u over de ontwikkeling van uw kind.

BSO BuitenGewoon heeft plek voor maximaal 40 kinderen. In deze kleinschalige en vertrouwde omgeving is er naast de actieve workshops voldoende rust om bijvoorbeeld huiswerk te maken of een boek te lezen.

Onze pedagogische medewerkers worden aangenomen op basis van hun creatieve en sportieve kwaliteiten zodat we activiteiten zoals sport, theater en dans aan kunnen bieden. Wij werken met vaste medewerkers die betrokken zijn bij onze BSO. 

BuitenGewoon heeft beschikking over een grote buitenruimte. Dankzij deze faciliteiten worden kinderen uitgedaagd om zich op een actieve manier te ontwikkelen. Teamsporten en samenwerkingsspellen stimuleren de kinderen om elkaar te helpen, van elkaar te leren, vriendschappen te sluiten en uitdagingen aan te gaan zodat ze zich sociaal en emotioneel kunnen ontplooien.

voor meer informatie: www.bso-buitengewoon.nl of kijk op onze Facebookpagina. 

Scouting locatie: Componistenlaan 10 3451 XS Utrecht
algemeen@bso-buitengewoon.nl
06 457 563 69

BSO KOKO 

KOKO biedt opvang voor kinderen van de basisscholen in Vleuten. Voor meer informatie ga naar https://www.kokokinderopvang.nl/

BSO Kids-Xpress 

Wij zijn een naschoolse opvang waar uw kind lekker plezier kan maken. Ons motto is 'ik kan alles'! Als je iets echt wilt dan kan je alles mogelijk maken. Is uw kind een geboren ster voor op het toneel? Op woensdagmiddag oefenen we om na twaalf weken een grote musical op te voeren in een echte theaterzaal. Verschillende dagen per week gaan we leren koken. Zo gaan we onder andere elke woensdag en vrijdag de lunch bereiden die we vervolgens met de kids op gaan eten. Is uw kind meer een fan van buiten spelen en sporten? Ook dat doen we regelmatig met de hele groep of in een klein groepje. Op onze nso hebben we verschillende ruimtes, namelijk; de woonkamer, de chill-ruimte, de kinderkeuken, het atelier en een mooie toneelruimte. In het atelier maken we van alles, van schilderijen tot Venetiaanse maskers. Wat uw kind ook leuk vind om te doen, er is voor iedereen iets!

Uw kind kan op alle dagen van de week komen spelen tot 18:30. Er zijn verschillende cursussen door het jaar heen zoals dans, zang en sport. De cursussen zijn veelal gratis voor alle kids van de nso op alle dagen ongeacht op welke dag ze komen.  We zijn met maximaal 20 tot 25 kinderen per dag zodat wij veel aandacht voor uw kind hebben. We willen graag een persoonlijke band met uw kind en u als papa en/of mama. Wat nog leuk is om erbij te vertellen is dat onze tarieven lager liggen dan bij andere bso's.